dilluns, 7 de juny del 2021

🐌 PROJECTE "ELS CARGOLS" P3A 🐌


🐌 PROJECTE "ELS CARGOLS" 🐌

Hola famílies de P3A! Ara que ja hem acabat el projecte d'aula sobre "ELS CARGOLS", ens agradaria compartir amb vosaltres les imatges de tot el que hem treballat i aprés! Esperem que us agradin!


El primer dia, vam veure imatges i contes sobre els cargols, vam fer dibuixos i... ens vam pintar un cargol al front! També vam fer vidrieres per decorar les finestres de la classe i ens van quedar molt boniques!

La setmana següent, vam treballar les parts del cargol i vam descobrir que a l'esquena porten una closca i que els ulls estan a sobre de les banyes!

SORPRESA! Van venir cargols de veritat a la nostra classe! Ens va agradar molt la sorpresa i vam decidir que durant un temps serien les nostres mascotes. 

Sabeu que els cargols tenen diferents closques i que viuen en diferents llocs? Nosaltres hem aprés que poden viure tant al mar com a la terra.Els cargols no son com nosaltres, no mengen de tot. Els cargols mengen fulles tendres, restes de fruita i verdures i... no els agraden les galetes!!!!

Ostres! Un matí vam trobar un cargol molt petit al pati... d'on creieu que neixen? Nosaltres vam descobrir que neixen d'ous!!Durant aquests dies, hem podut observar que als cargols els hi encanta enfilar-se, però com es desplacen? A l'aula, vam poder veure com ho feien, s'arrosegaven pel terra amb el peu i deixaven un rastre de baba!! Nosaltres també ho vam voler provar i ens va agradar molt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada